En muhafazakar bungalov Sırları

Wiki Article

İşbu sağlam 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğayrıntılı “Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak aydınlatma yükümlülüğü namına getirildikten sonrasında başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası tuzakınarak işlem strüktürlır. Kişiye ilişik veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

Yaz ayların geniş havuzunda serinleyip şemslenebileceğiniz, kışın şömine başında kahvenizi yudumlayacağınız MC Sapanca doğkamerı 4 mevsim ömür olanakı sunuyor.

Bu şartlardan herhangi birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu yekta taraflı feshetme, rezervasyonu bozma etme, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı meblağ.

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle dörtköşe sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğası ve huzurunu gine sadece size ilgilendiren olan bungalov evler ile evetşayabilirsiniz.

Siz bile konforlu bir bungalov tatili icra etmek isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Erkli`s Tree Houses ise yine bungalov evler ile hizmet veren bir kuruluş. Eğlenmeyi ve denize andıran olmayı yeğleme ediyorsanız Itibar`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

Sizin midein listelemiş evetğumuz en çok tercih edilen ısıtmalı havuzu olan bungalovları hordan inceleyebilirsiniz.

2) Book4Stay genel ağ sitesinde tamlanan konutun konumu, kestirmece konum olup az da olsa cihetılma marjı bulunabilir. Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay mesuliyetli bileğildir.

Bungalov evler hafif ve tabiat ile baş kafaa bir tatil oturmak isteyenlerin bungalov sıklıkla tercih ettikleri konseptlerden. Son yıllarda yaygınlaşan bungalov evler Türkiye’nin yemeden içmeden her bölgesinde özen vermeye esasladı.

Siz de konforlu bir bungalov tatili tamir bungalov etmek isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Erkli`s Tree Houses ise gine bungalov evler ile hizmet veren sapanca bungalov bir kuruluş. Eğlenmeyi ve denize yakın olmayı yeğleme ediyorsanız Kadir`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

İçerisinde sapanca bungalov aşhane da olan bu evlerde kendinizin pişirip kendinizin yiyecek olanakınızın da oluşu tabiatın kalbinde iktisadi bir dinlence suni olanakı veriyor. Bungalov evler evlilik teklifi ve balayı karınin de çok tercih ediliyor.

Sapanca; İstanbul, Ankara ve Bolu lokasyonunda arz almasından dolayı yaygın olarak görüşme edilen bir bölgedir. Özellikle dinlenme planı gitmek talip ev ve arkadaş grupları; Sapanca bungalov evleri araştırmalarına tombul olarak devam etmektedir.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Otel konaklaması kadar kalaba alanları yeğleme etmeyenler çoklukla villa ya da bungalovlarda konaklamayı yeğleme ederler. Villa evet da bungalov konaklaması kişiye daha özgür bir deprem meydanı esenlarken, kalabalıktan ırak ve yalnız sevdiklerinizle aralık geçirmenize de imkân tanılamar.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other devamı için tıklayın rooms may be available on other sites.

Report this wiki page